Informatie

Permacultuur cursus … Een beleving!

 

PUUR Permacultuur biedt jou de mogelijkheid om bewuster te worden van wat de natuur je te bieden heeft. Om de rijkdom te ervaren die ontstaat wanneer we samenwerken met de natuur. De manier waarop je dit leert is een beleving! Door de gezonde afwisseling van theorie en praktijk, excursies, opdrachten en interactie wordt het leren levendig en betekenisvol.

Martijn straalt enthousiasme uit, zorgt voor inspiratie en voor een sfeer in de groep waarin je je zelf kunt zijn. De manier waarop je leert is ontspannen, prikkelend en afwisselend. De cursussen bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkelt vaardigheden waarmee je meer zelfvoorzienend wordt en meer in harmonie met je omgeving leeft.

Martijns motto: “Een dag met PUUR Permacultuur geeft energie!”

Je kunt bij PUUR Permacultuur terecht voor de volledige Permacultuur opleiding (PDC) of voor kortere cursussen zoals ecologisch bouwen, voedsel verbouwen en inspiratiedagen. Bekijk het cursusaanbod en blijf op de hoogte via de nieuwsbrief waarvoor je jezelf hieronder kunt aanmelden.In de cursussen wordt regelmatig samengewerkt met verschillende experts die als gastdocent specialisme en ervaring inbrengen. Daarnaast maken we regelmatig uitstapjes naar inspirerende plekken waar de mensen laten zien hoe ze hun droom in de praktijk hebben gebracht. Ervaring in de praktijk en een “kijkje in de keuken”.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor de PUUR Permacultuur nieuwsbrief!

Cursisten over Martijn.

 • ''Echt een waardevolle cursus! Dit draagt bij aan de verandering die ik graag wil zien in de wereld.''

  Sophie Gruijters

 • "Deze opleiding heeft mijn kijk op de wereld veranderd, me handvatten gegeven en me geïnspireerd hoe we groener kunnen leven. Martijn stelde ons voor aan pioniers, mensen die al op een Permacultuur manier leven en werken. Ik ben blij dat ik aan deze bijzondere opleiding ben begonnen"

  Monique van Baten

 • "De ontmoetingen met gepassioneerde pioniers heb ik als zeer verrijkend ervaren. Stuk voor stuk mensen met een schat aan ervaring en die vanuit hun hartwaarden werken. Heel inspirerend!"

  Mies Knippenberg

 • "Martijn is een uitstekende docent met veel passie en kennis over Permacultuur. Hij heeft mijn ogen geopend om op een andere manier naar natuur en leven te kijken"

  Selmar van Egmond

 • " Hiermee kunnen we de wereld mooier maken."

  Rowan Berenos

 • "PUUR Permacultuur geeft tools om beter samen te werken met mens en natuur in het belang voor beide."

  Paul Bleumink

 • ''Permacultuur heeft me alleen maar meer verbonden laten voelen met alles om mij heen.''

  Sanne Luijben

 • "Leuke docent die de kennis goed kan vertalen naar praktische voorbeelden. En een goede sfeer!"

  Anita Vermeulen

 • "Een hele rijke, gevulde cursus waarin een veelheid aan onderwerpen van allerlei kanten wordt belicht en samenkomt. Leren is op deze manier vanzelfsprekend."

  Arthur van der Lee

 • "Martijn is een toffe gast die vol passie de cursus geeft, waardoor je in de flow wordt meegenomen"

  Carla Omtzigt

 • "De cursus heeft me echt anders leren kijken naar de wereld en de mogelijkheden om me heen"

  Jorine van Egmond

 • "Thuisgekomen in een nieuwe "familie" en samen een cursus volgen die zo logisch en natuurlijk is dat ie eigenlijk voor iedereen verplichte kost zou moeten zijn"

  Jaqueline Houtgraaf

 • 'Superfijne leervormen, waarbij iedereen zichzelf mag zijn.''

  Ignace

 • "Zeer inspirerende cursus. En Martijn is een Toffe Peer"

  Marlolein Verdurmen

Contact

Gelukt! Je bericht is ontvangen. Wij proberen z.s.m. een reactie te geven.

Adres

Bradleystraat 5
5103TJ Dongen
06 47 19 31 61
info@puurpermacultuur.nl

Volg ons