Laden Evenementen

Ontwerpweek in Frankrijk

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontwerpweek in Frankrijk

6 mei 2017 @ 17:00

€475

Een leerzame cursus die aanvoelt als een vakantie.

Hoe maak je een goed ontwerp voor een tuin of een terrein? Hoe maak je een beplantingsplan en waar houd je rekening mee als je ontwerpt?

Deze ontwerpweek in de Franse Vogezen biedt je de mogelijkheid om te leren hoe je een tuin of terrein om kunt toveren tot een heerlijk paradijs. Je gaat naar huis met kennis, vaardigheden en inspiratie, zodat je meteen zelf aan de slag kunt in je eigen tuin of bij iemand anders. Je hebt geen vooropleiding nodig om mee te doen.

Leren in de praktijk

Onder professionele begeleiding werk je samen met een groep aan een ontwerp voor “la haute vacherie”. Deze boerderij uit de 16e eeuw is de afgelopen jaren grondig opgeknapt en beschikt over 2 hectare grond die we gaan ontwerpen. Onderwerpen die aan bod komen zijn ontwerpvaardigheden, bodem, water, biodiversiteit, beplantingsplan, voedselbos en Permacultuur . De theorie die je leert kun je direct toepassen in het ontwerp dat je maakt. Door samen te werken leer je van elkaars kwaliteiten.

De ontwerpweek. Verzorgd tot in de puntjes…

Le Haute Vacherie ligt midden in de heuvels in een prachtig woud in de buurt van Eloyes in Frankrijk. Het is een bijzondere plek waar de kracht van de natuur goed voelbaar is. Het stromende water in frisse beekjes, een tapijt van mos, oude bomen en de serene stilte geven deze plek een magische uitstraling. Een heerlijke plek om tot rust te komen!
Het huis bied voldoende slaapplaatsen, de houtkachel zorgt voor aangename warmte en het zuivere drinkwater is afkomstig uit een eigen bron. Tijdens de cursus wordt je verwend met zowel ontbijt, lunch als avondeten.

 

Praktische informatie

Aankomst in de Vogezen is op maandag 30 april, weer naar huis op zaterdag 5 mei. De kosten voor deelname bedraagt 475 euro (Incl BTW). Dit is incl overnachtingen, maaltijden, cursusmateriaal, excursie en een flinke dosis kennis, inspiratie en plezier! Voor vervoer helpen we mee om zoveel mogelijk te carpoolen. Kom je met openbaar vervoer, dan bieden we een ophaalservice vanaf Eloyes.

 

Er is een maximum van 10 deelnemers. Meld je snel aan om erbij te zijn!

 

Gegevens

Datum:
6 mei 2017
Tijd:
17:00
Kosten:
€475

Locatie

La Haute Vacherie
chemin de fossard 39
Tendon, Frankrijk

Organisator

Martijn Ballemans
Telefoon:
06 47 19 31 61
E-mail:
info@puurpermacultuur.nl
Site:
www.puurpermacultuur.nl

Wie zijn aanwezig

2 personen hebben zich aangemeld voor Ontwerpweek in Frankrijk

  • Niels Visker
  • Tom Grisé

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ontwerpweek in Frankrijk
475,00 incl. BTW
12 beschikbaar
Scroll to Top