Laden Evenementen

Pad-Vinders

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pad-Vinders

28 september 2019 @ 09:00 - 29 september 2019 @ 17:00

€279

Kom naar de Padvinders!

De Padvinders is een krachtige training van 2 dagen waarin je jezelf op een nieuwe manier kunt ontmoeten. De actieve werkvormen, connectie met de natuur, mindfulness en groepsdynamiek zorgen ervoor dat je binnen twee dagen stappen zet op een pad dat past bij jou diepere zelf.  De padvinders is een avontuur voor mensen van verschillende leeftijden en beroepen. Voor mensen die graag leiding nemen over hun leven en bereid zijn om een nieuwe richting in te slaan!

Iedereen heeft een bepaalde wijsheid in zichzelf. Een innerlijke stem die weet wie je bent, wat jouw verlangens zijn en wat jouw missie is. De coaching technieken en werkvormen die we gebruiken in de Pad-vinders training zijn erop gericht om contact te maken met jouw innerlijke wijsheid. Wanneer je leeft vanuit jouw kracht en innerlijke wijsheid maak je de keuzes die passen bij jouw missie en verlangens. In de training gebruiken we de natuur als bron van inspiratie en als middel om in contact te komen met jouw innerlijke wijsheid.

Het weekend is zo opgebouwd dat je ziet waar je nu staat, dat je helderheid krijgt over de richting die op wilt en dat je deze helderheid verankert jouw dagelijkse leven.

 

Ervaren trainers, uitzonderlijke coaches

Ramon Gadellaa (Vitamine Groen) en Martijn Ballemans (Puur Permacultuur) zijn de Padvinders die dit weekend voor jou klaarstaan. Twee ervaren coaches die bekend staan om hun speelse levendigheid, doortastende coaching sessies en liefde voor de natuur.

 

“Wij geloven erin dat wij mensen in staat zijn om deze wereld mooier te maken, wanneer we leven vanuit onze diepste wensen. En wij genieten ervan wanneer mensen contact maken met datgene wat zij van nature het liefste willen. Daarom geven wij trainingen waarin mensen hun dromen concreet maken.”

 

Ramon en Martijn

De natuur als leermeester

De training vindt plaats in de prachtige B&B Den Buiten, aan de rand van Landgoed Nieuwkerk. Naar gelang het weer zal de training voornamelijk in de natuur plaatsvinden. Tijdens de trainingsdagen wordt je verwend met heerlijke biologische lunches bereidt door onze voedingsdeskundige. Beide trainingsdagen starten om 9:00 en eindigen om 17:00. Het is mogelijk om een bed in de B&B Den Buiten te reserveren en het is ook mogelijk om je tent (gratis) in het weiland van de B&B te zetten. Er is een ruime keuken in de B&B die gebruikt kan worden als deelnemers samen een avondmaal willen maken. 

 

Volg je hart, bewandel het pad dat bij je past.

Gegevens

Begin:
28 september 2019 @ 09:00
Einde:
29 september 2019 @ 17:00
Kosten:
€279

Locatie

B&B Den Buiten
Aarle 39
Aarle, 2382 België
+ Google Maps
Site:
https://denbuiten.wordpress.com/

Organisator

Martijn Ballemans
Telefoon:
06 47 19 31 61
E-mail:
info@puurpermacultuur.nl
Site:
www.puurpermacultuur.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Scroll to Top