Laden Evenementen

Permacultuur ontmoetingsdag PUUR Lente

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Permacultuur ontmoetingsdag PUUR Lente

3 juni 2017 @ 10:00 - 17:00

€49

Elk seizoen een Permacultuur ontmoetingsdag.

Heerlijk! Om samen met oud-cursisten, nieuwe gezichten en verschillende workshopleiders elk seizoen een dag samen te komen. PUUR Lente is een van de vier ontmoetingsdagen van PUUR Permacultuur. Het doel van deze dagen is om nieuwe verbindingen te leggen en bestaande verbindingen te laten groeien. Zodat we samen een krachtig netwerk vormen waarin we elkaar kunnen helpen, inspireren en versterken. Daarbij is de Permacultuur ontmoetingsdag steeds op een andere locatie, waardoor je de mogelijkheid hebt om verschillende plekken te ontdekken.

Een dag vol mooie ontmoetingen, nieuwe kennis en inzichten.  En zoals altijd een flinke dosis inspiratie!

We delen elkaars projecten, kennis en ervaring d.m.v. marktpresentaties, er zijn verschillende workshops die je kunt volgen en er is ruimte om in te gaan op actuele vraagstukken d.m.v. Open Space/zeepkist-sessies. De workshops tijdens deze PUUR Lente zijn gericht op strobalenbouw, fermenteren en tuinontwerp met vaste, eetbare planten.

 

 

Deze Permacultuur ontmoetingsdag is een mooie gelegenheid voor oud-cursisten om kennis op te frissen en dieper op Permacultuur in te gaan. Maar ook een geweldige kans voor nieuwkomers om kennis te maken met Permacultuur, de projecten die in Nederland uitgevoerd worden en het enthousiasme waarmee iedereen zich met Permacultuur verbindt. De dag duurt van 10:00 tot 17:00 en is inclusief koffie en thee. Voor de lunch wordt iedereen gevraagd om iets mee te nemen voor op de buffettafel, waardoor er elke keer weer een geweldige maaltijd op tafel staat.

BELANGRIJK! Als je jouw project, bedrijf, plan of droom wilt presenteren op een van de tafels tijdens de marktpresentaties, stuur me dan even een mail of vermeld het als extra info bij je inschrijving. Door jouw project te presenteren kun je de bezoekers tevens vragen stellen en ontvang je feedback op jouw plannen. Daarnaast is het waardevol voor de bezoekers, dus geef je ze een mooi cadeau door jouw plan te delen.

Elke seizoen een nieuwe, inspirerende locatie!

PUUR Lente 2017 vindt plaats op STEK in Breda. We zijn te gast bij Food Guerilla en Houtje-touwtje-strogebouwtje. STEK is een creatieve broedplaats voor ondernemers waar samenwerking, pionierschap en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een inspirerende plek, op steenworp afstand van Station Breda (en gratis parkeren).

 

Voor slechts  8,50 kun je ’s avonds een heerlijke, biologische maaltijd nuttigen in het restaurant Food Guerilla. Zij koken met biologische producten die bij de groothandel niet verkoopbaar meer zijn, maar nog prima smaken. Vooral als je daar het kooktalent van de Food Guerilla op los laat! Je kunt reserveren door even te mailen naar foodguerillabreda@gmail.com of Babbe te bellen op 0647597300.

Leuk als je erbij bent!

 

Gegevens

Datum:
3 juni 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€49

Locatie

STEK Breda
Veilingkade 9A
Breda, 4815HC
+ Google Maps

Organisator

Martijn Ballemans
Telefoon:
06 47 19 31 61
E-mail:
info@puurpermacultuur.nl
Site:
www.puurpermacultuur.nl

Wie zijn aanwezig

Eén persoon heeft zich aangemeld voor Permacultuur ontmoetingsdag PUUR Lente

  • Bas Suijkerbuijk

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Scroll to Top