Laden Evenementen

Permacultuur ontmoetingsdag PUUR Zomer

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Permacultuur ontmoetingsdag PUUR Zomer

26 augustus 2016 @ 10:00 - 17:00

€49

De PUUR ontmoetingsdagen vormen op een natuurlijke manier een krachtig Permacultuur netwerk.

Elk seizoen kun je genieten van een Permacultuur ontmoetingsdag. Samen met oud-cursisten, nieuwe gezichten en verschillende workshopleiders maken we er een inspirerende, leerzame en gezellige dag van. Een ideale gelegenheid om jouw Permacultuur netwerk uit te breiden door nieuwe Permies te ontmoeten en bekenden weer te zien. Je kunt elkaars projecten volgen, nieuwe kennis opdoen en dieper ingaan op de vraagstukken die leven. De Permacultuur ontmoetingsdagen zijn steeds op een andere locatie, zodat elke ontmoetingsdag weer een verassing is.

Een Permacultuur netwerk dag vol fijne ontmoetingen, bruikbare kennis en nieuwe inzichten.
En ntuurlijk een flinke dosis inspiratie!

Je kunt je eigen project presenteren en andere projecten ontdekken tijdens de marktpresentaties. Daarna zijn er verschillende workshops. We sluiten de dag af met zeepkist sessies, waarin iedereen de ruimte krijgt om actuele vraagstukken te bespreken in kleine groepjes. De workshops waaruit je kunt kiezen zijn Rocketstove-bouw door Vat&Vlam, een rondleiding door de biologische tuinderij en de workshop tuinontwerp met vaste, eetbare planten.

 

 

PUUR Zomer is weer een mooie gelegenheid voor oud-cursisten om kennis op te frissen en dieper op Permacultuur in te gaan. Maar ook een geweldige kans voor nieuwkomers om kennis te maken met Permacultuur, de projecten die in Nederland uitgevoerd worden en het enthousiasme waarmee iedereen zich met Permacultuur verbindt. De dag duurt van 10:00 tot 17:00 en is inclusief koffie en thee. Voor de lunch neemt iedereen iets mee voor op de buffettafel, waardoor er elke keer weer een geweldige maaltijd op tafel staat.

Elke seizoen een nieuwe, inspirerende locatie!

PUUR Zomer 2017 vindt plaats op Tuin de Es in Haaren. Deze biologische zorgboerderij zet zich al tientallen jaren op de kaart d.m.v. pure producten en zorg vanuit het hart. De prachtige locatie, de vormgeving van de tuin en de nieuwe groepsruimte zorgen voor een authentieke sfeer waar het goed toeven is. Tijdens de ontmoetingsdag kun je een rondleiding krijgen door de tuinderij en kennis maken met de manier van werken.

Kom naar PUUR Zomer en vergroot je Permacultuur netwerk.

Leuk als je erbij bent!

 

Gegevens

Datum:
26 augustus 2016
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€49

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, 5076 TD Nederland
+ Google Maps

Organisator

Martijn Ballemans
Telefoon:
06 47 19 31 61
E-mail:
info@puurpermacultuur.nl
Site:
www.puurpermacultuur.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Scroll to Top