Informatie

Permacultuur cursus … Een beleving!

PUUR Permacultuur biedt jou de mogelijkheid om bewuster te worden van wat de natuur je te bieden heeft. Om de rijkdom te ervaren die ontstaat wanneer we samenwerken met de natuur. De manier waarop je dit leert is een beleving! Door de gezonde afwisseling van theorie en praktijk, excursies, opdrachten en interactie wordt het leren levendig en betekenisvol.

Martijn straalt enthousiasme uit, zorgt voor inspiratie en voor een sfeer in de groep waarin je je zelf kunt zijn. De manier waarop je leert is ontspannen, prikkelend en afwisselend. De cursussen bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkelt vaardigheden waarmee je meer zelfvoorzienend wordt en meer in harmonie met je omgeving leeft.

Martijns motto: “Een dag met PUUR Permacultuur geeft energie!”

Je kunt bij PUUR Permacultuur terecht voor de volledige Permacultuur opleiding (PDC) of voor kortere cursussen zoals voedselbos- en tuinontwerp, voedsel verbouwen en inspiratiedagen. Bekijk het cursusaanbod en blijf op de hoogte via de nieuwsbrief waarvoor je jezelf hieronder kunt aanmelden.

Scroll to Top