Voedselbos online Q&A sessies

Doe mee met de Q&A en krijg antwoord op jouw voedselbos vragen.

Wil je met een voedselbos beginnen, maar weet je niet hoe? Heb je een voedselbos en loop je rond met vragen over het beheer? Ben je benieuwd naar welke planten je kunt zetten of hoe je ze moet aanplanten? Dat… en zoveel meer vragen worden beantwoord op de online voedselbos Q&A sessies.

Daarnaast ontmoet je mensen met soortgelijke plannen en dromen als jij en kun je gemakkelijk met elkaar in contact komen via de online community van PUUR Permacultuur. 

voedselbos Q&A

Wanneer je met voedselbossen aan de slag gaat komen er gewoon tal van vragen op. Dat is logisch, want het is een jonge beweging, waarin nog veel te ontdekken valt.

voedselbos vraag en antwoord

Hoe werkt het?

Vijf keer per jaar is er een online vraag en antwoord sessie waarin Martijn Ballemans antwoord geven op jouw voedselbos vragen. Twee weken voor aanvang van de Q&A sessie ontvang je een mail en kun je jouw vragen doorgeven. De vragen van de deelnemers worden verzameld en tijdens de Live online sessie door Martijn beantwoord. De sessies worden opgenomen, waarna je ze op je gemakje terug kunt kijken.

voedselbos Q&A

Wat kost het?

Voor een jaar lang ondersteuning middels deze vijf online Q&A sessies betaal je slechts 97 euro. Dat is nog geen twee tientjes per sessie. Naast jouw eigen vragen zie je ook tal van andere vragen voorbij komen van jouw medecursisten. Zo komt jouw voedselbos tot leven. 

Bekijk de sessies terug, zo vaak als je wilt!

Na elke voedselbos Q&A sessie ontvang je een terugkijk link waarmee je alle vragen en antwoorden nogmaals rustig kunt bekijken. Ook als je een Live sessie mist worden jouw vragen dus gewoon beantwoord.

Ontmoet mensen met dezelfde dromen en plannen.

PUUR Permacultuur heeft een eigen community voor alle cursisten en oud-cursisten. Hier vind je bijvoorbeeld inspirerende boeken, films en linkjes, maar kun je elkaar ook uitnodigen om te komen helpen op elkaars projecten. 

Een mooie meerwaarde die je er gratis bijkrijgt wanneer je meedoet met de voedselbos Q&A.

Ideale toevoeging op de online voedselbos cursus

Loop je rond met voedselbos plannen of ben je al begonnen? Dan is de online voedselbos cursus een aanrader om te volgen. In deze uitgebreide basiscursus leer je de in’s en out’s van wat een voedselbos is, hoe je het aan kunt pakken, welke fouten je niet meer hoeft te maken, wat je van een voedselbos kunt verwachten en nog veel meer. Het is dé ideale cursus die je helpt om te starten en jouw voedselbos beter te begrijpen. 

In combinatie met deze online Q&A sessies heb je samen met de online voedselbos cursus een totaalplaatje in handen. Boordevol informatie en professioneel advies!

Het gebruik van onze community is volgens ons huisreglement.

Wat zeggen onze cursisten over ons?

Benieuwd naar wat de cursussen je te bieden hebben?
Swipe hieronder om de ervaringen van onze cursisten te lezen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van ons nieuws en cursussen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!