De trainer

Martijn Ballemans

Trainer, coach en inspirator. Spreker, aanpakker en transitiedenker

Martijn heeft eenenveertig jaar levenservaring en zestien jaar onderwijservaring. Dertien jaar permacultuur ervaring en drie jaar reiservaring. Zijn stijl van trainingen geven kenmerkt zich door een grote variëteit aan werkvormen. Martijn maakt het leren betekenisvol, leuk, uitdagend en verbindend.

Naast zijn activiteiten als trainer verzorgt Martijn ontwerp, aanleg en advies voor voedselbossen en eetbare tuinen. Onder het kopje Projecten zie je zijn portfolio.

“Ik geniet ervan als mensen de ruimte nemen om vanuit hun eigen passies te handelen. De verantwoordelijkheid durven nemen om een mooie wereld te creëren voor zichzelf, voor de ander en voor de natuur. Een wereld waarin toekomstige generaties met nóg meer plezier in overvloed en in evenwicht kunnen leven.”

Martijn maakte kennis met Permacultuur tijdens zijn reis in Thailand. Na verschillende cursussen gevolgd te hebben en tal van projecten te bezoeken besloot hij zijn carrière binnen het onderwijs in te ruilen voor een eigen trainingsbedrijf. In zijn trainingen zorgt hij voor inspiratie, creëert hij een duurzaam netwerk en weet hij de brug te slaan om van droom naar werkelijkheid te komen.

Het gebruik van onze community is volgens ons huisreglement.

Wat zeggen onze cursisten over ons?

Benieuwd naar wat de cursussen je te bieden hebben?
Swipe hieronder om de ervaringen van onze cursisten te lezen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!