Permacultuur cursus

Verrijk je leven met een Permacultuur cursus

Een Permacultuur cursus geeft je de kans om nieuwe mogelijkheden te zien en daarnaar te handelen. Permacultuur is een Holistische manier van denken en handelen, gericht op meebewegen met de natuur. Permacultuur is een ontwerpmethode die gericht is op zorg dragen voor de aarde, zorg dragen voor elkaar en eerlijk delen. Je kunt een Permacultuur cursus zien als een reis. Een reis waarop je nieuwe inzichten krijgt, nieuwe kennis opdoet en inspirerende mensen ontmoet. Ga je mee?

Permacultuur cursus

Een Permacultuur cursus op maat naar jouw behoeften.

Afhankelijk van welke Permacultuur cursus je besluit te volgen richt je je aandacht op een specifiek veld. PUUR Permacultuur verzorgt de moestuin cursus, voedselboscursus, inspiratiedag en de volledige jaaropleiding. Daarnaast wordt er ook een Permacultuur cursus gegeven in de Ardennen.

Is Permacultuur helemaal nieuw voor je dan kun je beginnen met een inspiratiedag of met de Permacultuur cursus gericht op de moestuin. Wil je je specialiseren in voedselbossen dan hebben we daarvoor een aparte voedselboscursus. En wil je je helemaal onderdompelen dan kun je de jaaropleiding of de Permacultuur cursus in de Ardennen volgen. In het cursusoverzicht vind je meer info en kun je je inschrijven.

Scroll to Top